Επιστροφή στην Κατηγορία : Ξύλινες Κρεβατοκάμαρες
Κρεβατοκάμαρα Διώνη χωρίς προεκτάσεις
Κρεβατοκάμαρα Διώνη χωρίς προεκτάσεις Κρεβατοκάμαρα Διώνη χωρίς προεκτάσεις Κρεβατοκάμαρα Διώνη χωρίς προεκτάσεις Κρεβατοκάμαρα Διώνη χωρίς προεκτάσεις
Κρεβατοκάμαρα Διώνη χωρίς προεκτάσεις

Κρεβατοκάμαρα Διώνη χωρίς προεκτάσεις

€0.00 Χωρίς ΦΠΑ

Μια διαφοροποιημένη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα του πετυχημένου μας μοντέλου “Διώνη”, για όσους επιθυμούν χώρο αποθήκευσης στο κρεβάτι τους. Το αναπαυτικό κεφαλάρι παραμένει ίδιο, όπως και στην αρχική εκδοχή χωρίς όμως να προεξέχει.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα ΔιαθέσιμοΜια διαφοροποιημένη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα του πετυχημένου μας μοντέλου “Διώνη”, για όσους επιθυμούν χώρο αποθήκευσης στο κρεββάτι τους. Το αναπαυτικό κεφαλάρι παραμένει ίδιο, όπως και στην αρχική εκδοχή χωρίς όμως να προεξέχει. Τροποποιούνται (κλείνουν) τα υπόλοιπα μέρη του κρεβατιού ώστε να φιλοξενηθεί ο αποθηκευτικός χώρος. Η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να δώσει λύση και σε δωμάτια με στενότητα χώρου, επειδή οι διαστάσεις του κρεβατιού είναι αισθητά μικρότερες από την κλασσική εκδοχή της Διώνης. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσει άνετα χωρίς κομοδίνα. Εξοικονόμηση χώρου λοιπόν, χωρίς να χάνεται καθόλου το στυλ και η φινέτσα του επίπλου.